Breda | Arendse health club | Woensdag tot 18.00 uur

Breda | Arendse health club | Woensdag tot 18.00 uur

Podotherapie Wervenschot bij Arendse health club Breda

Bij Arendse health club Breda, bij de kunstijsbaan, vind je fitness, functioneel trainen, wellness, squash en diverse groepslessen onder één dak. Dit alles wordt begeleid door opgeleide medewerkers en specialisten van Arendse health club
Hiervan is ook de samenwerking  met  Podotherapie Wervenschot  een onderdeel. Onze aanwezigheid op de locatie van Arendse health club in Breda maakt de samenwerking met hun specialisten mogelijk. Ons wekelijks spreekuur op woensdag middag en avond maakt dat de lijnen met de medewerkers van Arendse health club kort zijn en biedt de mogelijkheid om samen met hen naar uw klachten en trainingsprogramma te kijken. Kortom; wij kunnen u op een laagdrempelige manier nabij de sportschool helpen. 

Blijf niet lopen met pijn in uw voet, knie, heup of rug, maar schakel de expertise in van Wervenschot Podotherapie. Met custom made hulpmiddelen en een maatwerk behandeling brengen wij kinderen, volwassenen en senioren in beweging! 

Podotherapie Arendse health club Breda
Klachten tijdens het bewegen kunnen veroorzaakt worden door uiteenlopende oorzaken, zoals het verkeerd functioneren van de voet of het hebben van een afwijkend looppatroon. Gewrichten of spieren raken hierdoor overbelast en u ervaart pijn of een belemmering. Wimpel de klachten niet af, kom in actie en loop binnen bij de podotherapeut op onze locatie bij Arendse health club.

Tijdens uw bezoek brengen wij uw klachten of problemen in kaart. Aan de hand hiervan stellen wij een individueel behandelplan samen, bestaande uit adviezen, behandelmethoden en hulpmiddelen. Zo nodig oveleggen we hiervoor met uw trainer of een van de fysiotherapeuten van Arendse healt club of Fysiomore.

Zoals al onze locaties beschikken we over voldoende gewone en invalide parkeerplaatsen voor de deur, en zijn we goed bereikbaar per auto, fiets of OV.

Onze basis podotherapeut met extra aandachtsgebied kinderpodotherapie is elke woensdag aanwezig tussen 13.00 ur en 18.00 uur.