Oosterhout | Arendse health club

Oosterhout | Arendse health club

Podotherapie Wervenschot bij Arendse health club Oosterhout

Bij Arendse health club Oosterhout, bij de bromtol, vind je fitness, functioneel trainen, wellness, squash en diverse groepslessen onder één dak. Dit alles wordt begeleid door opgeleide medewerkers en specialisten van Arendse health club
Hiervan is ook de samenwerking  met  Podotherapie Wervenschot  een onderdeel. Onze aanwezigheid op de locatie van Arendse health club in Oosterhout maakt de samenwerking met hun specialisten mogelijk. Een gratis vrij inloopspreekuur op maandagmiddag, snelle communicatie door de korte lijnen met de medewerkers van Arendse health club en de mogelijkheid om samen met hen naar uw klachten en trainingsprogramma te kijken maakt dat wij u op een laagdrempelige manier in de sportschool  kunnen helpen.

Blijf niet lopen met pijn in uw voet, knie, heup of rug, maar schakel de expertise in van Wervenschot Podotherapie. Met custom made hulpmiddelen en een maatwerk behandeling brengen wij kinderen, volwassenen en senioren in beweging! 

Podotherapie Arendse health club Oosterhout
Klachten tijdens het bewegen kunnen veroorzaakt worden door uiteenlopende oorzaken, zoals het verkeerd functioneren van de voet of het hebben van een afwijkend looppatroon. Gewrichten of spieren raken hierdoor overbelast en u ervaart pijn of een belemmering. Wimpel de klachten niet af, kom in actie en loop binnen bij de podotherapeut op onze locatie bij Arendse health club.

Tijdens uw bezoek brengen wij uw klachten of problemen in kaart. Aan de hand hiervan stellen wij een individueel behandelplan samen, bestaande uit adviezen, behandelmethoden en hulpmiddelen. Zo nodig oveleggen we hiervoor met uw trainer of een van de fysiotherapeuten van Arendse healt club of Fysiomore.

Zoals al onze locaties beschikken we over voldoende gewone en invalide parkeerplaatsen voor de deur, en zijn we goed bereikbaar per auto of fiets.

Gratis open inloopspreekuur 

maandagmiddag 13:00- 17:00 uur