Wervenschot Podotherapie Oosterhout Pasteurlaan

Wervenschot Podotherapie Oosterhout Pasteurlaan

Podotherapiepraktijk Oosterhout Pasteurlaan

Wervenschot Podotherapie is sinds 1994 gespecialiseerd in advies en behandeling van podotherapeutische klachten en aandoeningen. Onze ervaren podotherapeuten staan voor u én uw klachten klaar. Heeft u behoefte een aan een adviesconsult of behandeling? Maak nu een afspraak bij onze vestiging aan de Pasteurlaan in Oosterhout.

Podotherapie Amphia Ziekenhuis Oosterhout

Wervenschot Podotherapie beschikt over acht locaties in Breda, Oosterhout, Rijsbergen, Ulvenhout en Zundert. Eén van deze locaties is gevestigd in het Amphia Ziekenhuis in Oosterhout. U vindt het ziekenhuis aan de Pasteurlaan 9. Bij podotherapiepraktijk Wervenshot kunt u vertrouwen op een persoonlijk en compleet advies, ondersteund door een individueel behandelplan. Altijd afgestemd op uw klachten. Met custom made hulpmiddelen en een maatwerk behandeling brengen wij kinderen, volwassenen en senioren in beweging.

Maak vandaag nog een afspraak
Wilt u in beweging gebracht worden door de podotherapeuten van Wervenschot Podotherapie? Aarzel niet en maak een afspraak met onze vestiging aan de Pasteurlaan in Oosterhout. Wij ontvangen u graag voor een consultgesprek. En helemaal prettig: voor behandeling bij Wervenschot Podotherapie is een verwijsbrief van de huisarts niet nodig.

Wervenschot Podotherapie werkt vanuit acht vestigingen in West-Brabant, waaronder onze vestiging aan de Pasteurlaan in Oosterhout.

Openingstijden

Woensdag 8:30 – 12.00

Gevestigd in de Poli Interne Geneeskunde. Poli 2