Ons team

 

Het team van Podotherapie praktijk Wervenschot

kwaliteitsregister paramedici

Binnen ons team werken een flink aantal gelijkgestemde collega’s samen aan de zorg voor onze patienten.

U krijgt de beste professional om uw klachten te verminderen of te verhelpen, en wij blijven in onze kracht staan.

Onder de teamfoto stellen de verschillende teamleden zich aan u voor


team wervenschotOprichter en eigenaar Podotherapiepraktijk Wervenschot
Naam:  Jacqueline Stoop
Beroep:  Podotherapeut
E-mail:  jacqueline.stoop@wervenschot.nl

Voordat ik in 1988 aan de opleiding podotherapie begon had ik nog nooit van het beroep gehoord, een praktijkgerichte paramedische HBO opleiding. Ik heb in 1993 mijn opleiding afgerond en ben toen in Breda als zelfstandig podotherapeut aan het werk gegaan, in samenwerking met een reeds gevestigd podo-orthesioloog. In de ruim, 20 jaar dat ik dit werk doe is er veel veranderd. De praktijk heeft een groei doorgemaakt, we zijn nu met ons team op 8 verschillende locaties werkzaam. Ook mijn werkzaamheden zijn meegegroeid. Ik heb naast mijn opleiding podotherapie nog de opleiding aanmeten therapeutische elastische kousen gevolgd, en de cursus manuele therapie voor de voet en het aanmeten van orthopedisch schoeisel. Naast deze voet gerelateerde opleidingen heb ik nog een opleiding gevolgd over het managen en aansturen van een paramedische praktijk. Ik ben getrouwd met Edo Oomes en we hebben 3 zonen. Als het vele werk het toelaat lees ik in mijn vrije tijd graag en spannend boek, of sta ik graag in de keuken.Naam:  Sigrid Flipsen
Beroep:  Podotherapeut
E-mail: info@wervenschot.nl

Mijn naam is Sigrid Flipsen. Ik heb de 4-jarige HBO opleiding podotherapie afgerond aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven die ik met erg veel interesse en plezier heb doorlopen. Het leukste aan het beroep vind ik dat je niet alleen met mensen werkt maar daarbij ook praktijk gerelateerd bezig bent. Zo slijp ik zelf ook de zolen van de praktijk.
Mijn ambitie is om over een aantal jaar de specialisatie tot sportpodotherapeut te volgen zodat ik mijn kennis over ‘de sport’ kan vergroten en daarmee sporters nog beter kan helpen van een blessure af te komen of deze preventief voor te zijn.
Ik hou erg van sporten met vriendinnen en dan het liefst in de buitenlucht. Ook ga ik graag naar festivals en concerten.Naam:  Inge Huijgens
Beroep: Podotherapeut
E-mail: info@wervenschot.nl

Mijn naam is Inge Huijgens, en heb in het voorjaar van 2015 mijn diploma behaald. Sindsdien ben ik werkzaam als podotherapeut. In oktober 2016 ben ik gestart met de specialisatie Sportpodotherapeut.Naam:  Laura Stultjens
Beroep: Podotherapeut
E-mail: info@wervenschot.nl

Mijn naam is Laura Stultjens

Ik ben na mijn stage in 2016 aan het werk gegaan als assistent podotherapeut. Ik zorgde toen vooral voor de productie van zolen en ondersteunende werkzaamheden op kantoor. In 2017 ben ik afgestudeerd en heb ik mijn werkzaamheden verder uitgebreid.
In het weekend speel ik graag een partij voetbal.Naam:  Ellis Floren- van de Broek
Functie: Podo-assistent.
Email: info@wervenschot.nl

Mijn naam is Ellis Floren,

Ik ben sinds 2014 met veel plezier werkzaam in deze praktijk.
Ik werk sinds 1999 als pedicure en heb ik 2014 mijn kennis verbreed en werk nu als podo-assistent.
Geen voet is hetzelfde en dat maakt het werken als podo-assistent nu zo leuk.
Als het gaat om een diabetische voet, of reumatische voet, ingroeiende nagel of schimmelnagels. Voor elke voet is wel een passende oplossing te vinden!
In 2018 start ik met de opleiding dermatologie.Naam:  Anita van de Sande
Functie: Podo-assistent
E-mail: info@wervenschot.nl

Mijn naam is Anita van de Sande, ik woon samen met mijn vriend en 2 dochters in Raamsdonksveer. Na jaren een eigen praktijk te hebben gehad wilde ik verder en ben ik per juli 2016 bij Podotherapie Wervenschot gaan werken als podo-assistent.
Op deze manier doe ik meer ervaring  op en heb ik een bredere samenwerking.
U zult me op verschillende locaties in zowel Breda als Oosterhout tegen komen.Naam: Cindy Lips
Functie: Podo-assistent.
E-mail: info@wervenschot.nl

Mijn naam is Cindy Lips en ben werkzaam bij Podotherapie praktijk Wervenschot als podo-assistent. Ik behandel enkele dagen per week en ben werkzaam op kantoor ter ondersteuning van de administratie  Ik heb voorheen met  veel liefde en plezier als pedicure gewerkt. De liefde voor het vak is ontstaan toen ik als tienermeisje stiekem om de hoek keek van mijn moeders praktijk.
Na het behalen van mijn diploma ben ik mij gaan specialiseren in de diabetische -, reumatische en risicovoeten.
Naast al het werk ben ik ook moeder van 2 kinderen.

Voeten krijgen vaak niet de aandacht die ze verdienen, ik kan ze die wel geven!Naam:  Yvonne van Gils
Beroep:  Podotherapeut
E-mail:  info@wervenschot.nl

Mijn naam is Yvonne van Gils en ik werk sinds oktober 2016 bij Podotherapiepraktijk Wervenschot in Breda en Oosterhout. In 2012 heb ik de HBO opleiding tot podotherapeut afgerond. Inmiddels heb ik ook de cursus medical taping en manuele therapeutische behandeltechnieken gevolgd. Wat ik leuk vind aan het beroep is dat het erg afwisselend is.
In mijn vrije tijd houd ik van tennissen, shoppen en maak ik graag mooie reizen.Naam:  Suzy Pieters
Beroep:  Podotherapeut
E-mail: info@wervenschot.nl

Mijn naam is Suzy Jansen-Pieters

Ik ben in 2000 afgestudeerd als podotherapeut en sindsdien werkzaam voor Podotherapie Wervenschot.Naam: Yvette Aerts

Beroep: Podotherapeut
E-mail: info@wervenschot.nl

Mijn naam is Yvette Aerts en ik ben sinds de zomer 2017 afgestudeerd in Eindhoven als podotherapeut. Ik heb de werking van het lichaam tijdens het gaan en staan altijd al interessant gevonden. Eindelijk kan ik alle verworven kennis en vaardigheden toepassen en hier ook echt mensen mee helpen. Dat maakt dit beroep zo bijzonder. Elke dag sta ik er nog steeds van te kijken hoeveel mensen weleens last hebben van hun voeten, mooi om hier een steentje aan bij te dragen. Ieder klachtenbeeld is weer uitdagend en  je leert als podotherapeut altijd bij. Ik ben 4 dagen per week beschikbaar voor u op verschillende  locaties. Wie weet zien we elkaar terug!Naam: Nelleke Stoop
Beroep: Uurwerkmaker
E-mail: info@wervenschot.nl

Mijn naam is Nelleke Stoop,

Na het behalen van mijn diploma voor uurwerkmaker aan de vakschool in Schoonhoven heb ik eerst een aantal jaren als uurwerkmaker bij een juweliershuis gewerkt.
Daarna heb ik me meer gericht op gereedschappen en ben ik bij een gereedschapsslijperij in dienst gegaan waar ik o.a. verantwoordelijk was voor de CNC gestuurde machines waarop cirkelzagen werden geslepen. Nu ben ik in dienst bij Podotherapie Wervenschot waar ik in het lab op Slotjesveste de zolen slijp.Naam:  Edo Oomes
Beroep:  Finance
E-mail:  edo.oomes@wervenschot.nl

Ik heb na het behalen van mijn MEAO diploma heb ik als administrateur gewerkt voor diverse bedrijven. Hiervan heb ik, voornamelijk in Breda, 12 jaar in de accountancy gewerkt.
Sinds 1995 ben ik steeds meer voornamelijk administratieve werkzaamheden gaan verrichten voor de praktijk. Dit als partner van Jacqueline Stoop.
Op dit moment neem ik alle administratieve werkzaamheden op me en zorg voor tussentijdse rapportages en jaarrekeningen.
Jacqueline en ik hebben 3 zonen, waarvan een tweeling.
Als de tijd het toelaat kun je me op de golfbaan of tennisbaan vinden.