Gemakkelijk onlne

Bestel eenvoudig uw nieuwe zolen

Als er zolen speciaal voor u op maat gemaakt zijn en u loopt hier naar tevredenheid op, kan het erg praktisch zijn een extra paar zolen te hebben. Als u uw huidige zolen bij ons heeft afgenomen, dan kunnen wij meestal eenvoudig nieuwe zolen voor u maken, deze zijn gebaseerd op uw oude zolen. U kunt ze hier online bestellen, waardoor u bespaart op kosten voor controles.

De prijs van een paar extra zolen is € 124,25. U kunt kiezen om de zolen op te laten sturen of om ze met of zonder afspraak op te komen halen.
Als u ze laat opsturen komen er nog verzendkosten bij (€5,00). Wilt u ze op afspraak op komen halen dan komen er voor u nog kosten voor een klein consult (€23,00) bij. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Als u de zolen wilt komen ophalen vragen we u hiervoor een locatie te selecteren.

U kunt bij “Vergoedingen” informatie vinden over de hoogte ven vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Op het moment dat uw bestelformulier bij ons is verwerkt krijgt u een bevestiging dat uw zolen in productie zijn en een mail wanneer ze naar u verzonden zijn of wij ze af komen geven. De levertijd bedraagt 3 weken na insturen van het bestelformulier.

Van start met nieuwe zolen

Uw nieuwe zolen zijn per post aan u verstuurd. In deze video laten wij u zien hoe u uw zolen in uw schoenen kunt leggen en deze desgewenst passend kunt maken

Online zolen bestellen

Kom in contact!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze behandelingen en waarmee wij u kunnen helpen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Liever iemand persoonlijk spreken?