Gemakkelijk online

Bestel eenvoudig uw nieuwe zolen

Als er zolen speciaal voor u op maat gemaakt zijn en u loopt hier naar tevredenheid op, kan het erg praktisch zijn een extra paar zolen te hebben. Als u uw huidige zolen bij ons heeft afgenomen, dan kunnen wij meestal eenvoudig nieuwe zolen voor u maken, deze zijn gebaseerd op uw oude zolen. U kunt ze hier online bestellen, waardoor u bespaart op kosten voor controles.

De prijs van een paar extra zolen is € 144,00. U kunt kiezen om de zolen op te laten sturen of om ze met of zonder afspraak op te komen halen.
Als u ze laat opsturen komen er nog verzendkosten bij (€ 6,95). Wilt u ze op afspraak op komen halen dan komen er voor u nog kosten voor een klein consult (€27,50) bij. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Als u de zolen wilt komen ophalen vragen we u hiervoor een locatie te selecteren.

U kunt bij “Vergoedingen” informatie vinden over de hoogte ven vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Op het moment dat uw bestelformulier bij ons is verwerkt krijgt u een bevestiging dat uw zolen in productie zijn en een mail wanneer ze naar u verzonden zijn of wij ze af komen geven. De levertijd bedraagt 3 weken na insturen van het bestelformulier.

AANDACHTSPUNTEN:

Indien u op dit moment klachten heeft adviseren wij u nu geen zolen bij te bestellen maar eerst een afspraak te maken om een controle uit te laten voeren door uw therapeut.

Indien u 2 jaar of langer niet op controle bent geweest adviseren wij op dit moment geen zolen bij te bestellen maar eerst een afspraak voor een controle te maken.

Van start met nieuwe zolen

Uw nieuwe zolen zijn per post aan u verstuurd. In deze video laten wij u zien hoe u uw zolen in uw schoenen kunt leggen en deze desgewenst passend kunt maken

Online zolen bestellen

Kom in contact!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze behandelingen en waarmee wij u kunnen helpen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Liever iemand persoonlijk spreken?