Gemakkelijk onlne

Bestel eenvoudig uw nieuwe zolen

Als er zolen speciaal voor u op maat gemaakt zijn en loopt hier naar tevredenheid op, kan het erg praktisch zijn een paar zolen te hebben. Als u uw huidige zolen bij ons heeft afgenomen , dan kunnen wij meestal eenvoudig nieuwe zolen voor u maken, deze zijn gebaseerd zijn op uw oude zolen. U kunt hiervoor en afspraak maken, maar u kunt zo ook online bestellen, waardoor u bespaart op kosten voor controles.

De prijs van een paar extra zolen is €95,50. U kunt kiezen om de zolen op te laten sturen of om ze met of zonder afspraak op te komen halen. Als u ze laat opsturen komen er nog verzendkosten bij (€5,00). Wilt u ze op afspraak komen ophalen dan komen er voor u nog kosten voor een klein consult bij €21,75. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Als u de zolen op wilt komen halen willen u wel vragen hiervoor een locatie te kiezen.

U kunt bij “ Vergoedingen” informatie vinden over de hoogte ven vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Op het moment dat uw bestelformulier bij ons is verwerkt krijgt u een bevestiging dat uw zolen in productie zijn en een mail wanneer ze naar u verzonden zijn of wanneer ze opgehaald worden. De levertijd bedraagt 3 weken na insturen van het bestelformulier.

Online zolen bestellen

Kom in contact!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze behandelingen en waarmee wij u kunnen helpen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Liever iemand persoonlijk spreken?