De grootst mogelijke zorg

Onze specialisaties

Ons team is continu in beweging om zich verder te specialiseren. Dit om u zo gericht mogelijk en volgens de laatste inzichten te kunnen helpen.

 • P

  Voet-, enkel-, knie-, heup- of rugklachten: de podotherapeut is dé zorgprofessional gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van deze klachten. Klantgericht of preventief. 

 • D

  Een diabetespodotherapeut levert door expertise op het terrein van diabetes en voetgerelateerde interventies een belangrijke positieve bijdrage aan de kwaliteit van leven van diabetespatiënten. Zij zijn deskundig op het gebied van preventie, diagnostiek en behandeling van de (gecompliceerde) diabetische voet.

 • S

  Onze sporttherapeuten adviseren en behandelen sportgerelateerde klachten en blessures bij zowel recreatieve sporters als topsporters. Lees er hier meer informatie over.

 • K

  Binnen ons team zijn 2 podotherapeuten zich aan het specialiseren tot kinderpodotherapeut.

  Ouders van Nu besteedt in dit artikel ook aandacht aan de ontwikkeling van de kindervoet en schoeisel.
   

 • V

  Veiligheidsschoenen moeten aan strenge eisen voldoen volgens de EN en ISO normering. Wanneer er zolen in veiligheidsschoenen gedragen worden, vervalt het veiligheidscertificaat wanneer de zolen niet volgens de wettelijke eisen gemaakt zijn. Wij kunnen in veel verschillende merken veiligheidsschoenen zolen maken, waarbij het veiligheidscertificaat behouden blijft.

  Of u nu werkgever of werknemer bent, u kunt bij ons terecht.

   

 • M

  Een mooie techniek om pijnvrij informatie te verkrijgen over uw klachten.

Blijf niet lopen met uw
lichamelijke problemen

Maak een afspraak bij een podotherapeut bij u in de buurt. 
Of stel eerst gewoon even wat vragen.