Bestel eenvoudig uw nieuwe zolen

Als er zolen speciaal voor u op maat gemaakt zijn en u hier naar tevredenheid op loopt, kan het erg praktisch zijn een paar zolen te hebben. Als u uw huidige zolen bij ons heeft afgenomen , dan kunnen wij meestal eenvoudig nieuwe zolen voor u maken, deze zijn gebaseerd zijn op uw oude zolen. U kunt hiervoor en afspraak maken, maar u kunt zo ook online bestellen, waardoor u bespaart op kosten voor controles.

De prijs van een paar extra zolen is € 137,50. U kunt kiezen om de zolen op te laten sturen of om ze met of zonder afspraak op te komen halen. Als u ze laat opsturen komen er nog verzendkosten bij (€ 6,75). Wilt u ze op afspraak komen ophalen dan komen er voor u nog kosten voor een klein consult bij (€ 25,50.) Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Als u de zolen op wilt komen halen willen u wel vragen hiervoor een locatie te kiezen.

U kunt bij “ Vergoedingen” informatie vinden over de hoogte ven vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Op het moment dat uw bestelformulier bij ons is verwerkt krijgt u een bevestiging dat uw zolen in productie zijn en een mail wanneer ze naar u verzonden zijn of wanneer ze opgehaald worden. De levertijd bedraagt 3 weken na insturen van het bestelformulier.

AANDACHTSPUNTEN:

Indien u op dit moment klachten heeft adviseren wij u nu geen zolen bij te bestellen maar eerst een afspraak te maken om een controle uit te laten voeren door uw therapeut.

Indien u 2 jaar of langer niet op controle bent geweest adviseren wij op dit moment geen zolen bij te bestellen maar eerst een afspraak voor een controle te maken.

Een aantal aandachtspunten:

 • Indien u nu klachten heeft adviseren wij u een controle afspraak met een podotherapeut te maken
   
 • Bent u langer dan 2 jaar niet gecontroleerd?
  Ook in dat geval adviseren wij u een controle afspraak te maken. Dit omdat uw voetstand of houding veranderd kan zijn in deze periode.
   
 • Op het moment dat uw bestelformulier bij ons is verwerkt krijgt u een bevestiging dat uw zolen in productie zijn en een mail wanneer ze naar u verzonden zijn of wanneer ze opgehaald worden. De levertijd bedraagt 3 weken na insturen van het bestelformulier.
   
 • Zover mogelijk wordt uw rekening ingediend bij uw zorgverzekeraar op de dag waarop u uw bestelformulier heeft ingestuurd.  Kunnen wij niet rechtstreeks declareren dan krijgt u van ons een factuur via email of per post.

Online zolen bestellen

Contact opnemen

Heeft u zelf nog vragen dan kunt u telefonisch contact opnemen, een mail sturen of uw vraag stellen via ons vragenformulier.