Voetscreening door onze podotherapeuten

Pijnlijke rug, restless legs of een tintelend gevoel in uw voeten? Blijf niet lopen met uw klachten, maar schakel de expertise in van Wervenschot Podotherapie. Met custom made hulpmiddelen en een maatwerk behandeling brengen wij kinderen, volwassenen en senioren in beweging. Om uw klachten in kaart te brengen, voeren wij een voetscreening uit. Dit neemt slechts vijftien minuten in beslag en is de eerste maal gratis. Lees er hier meer informatie over.

 

Ervaren podotherapeuten en medisch pedicures

Wervenschot Podotherapie is sinds 1994 gespecialiseerd in advies en behandeling van podotherapeutische klachten en aandoeningen. Ons team bestaat uit ervaren en gedreven podotherapeuten die u kunnen helpen op meerdere vlakken, namelijk algemene podotherapie, diabetespodotherapie, sportpodotherapie, kinderpodotherapie en echografie. Onze podotherapeuten  werken nauw met elkaar samen en schakelen – indien gewenst – de hulp in van externe zorgverleners. Wij werken hierbij in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden.

Voetscreening door onze podotherapeuten

Eén van de behandelingen van Wervenschot Podotherapie is de voetscreening, bestaande uit een klein voetonderzoek door onze podotherapeuten. Vooraf dient u een afspraak te maken voor de voetscreening. Tijdens het onderzoekje wordt er gekeken naar de stand van uw voeten en naar uw lichaamshouding. Deze meetgegevens worden afgezet tegen uw klachten. De voetscreening neemt slechts vijftien minuten in beslag. Na dit kwartier kan de podotherapeut u vertellen of het zinvol voor u is een afspraak voor een volledig onderzoek te maken.


Vervolg met individueel behandelplan

Onze podotherapeuten zullen een vervolgafspraak adviseren wanneer zij een samenhang zien tussen uw klacht, uw voetstand en uw lichaamshouding. Zij moeten bovendien mogelijkheden zien in het corrigeren en behandelen van uw klachten. Vervolgens wordt er een individueel behandelplan opgesteld, waarbij gebruikgemaakt wordt van passende behandelmethoden en custom made hulpmiddelen. De eerste voetscreening is een gratis service die we aan u aanbieden om meer inzicht te krijgen in uw klachtenbeeld.


Maak een afspraak voor een voetscreening

Wilt u in beweging gebracht worden door de podotherapeuten van Wervenschot Podotherapie? Aarzel niet en maak een afspraak voor een gratis voetscreening. Wij ontvangen u graag voor een consultgesprek op één van onze acht locaties in Breda, Oosterhout Rijsbergen, Ulvenhout of Zundert. En helemaal prettig: voor behandeling bij Wervenschot Podotherapie is een verwijsbrief van de huisarts niet nodig.

 

Blijf niet lopen met uw
lichamelijke problemen

Maak een afspraak bij een podotherapeut bij u in de buurt. 
Of stel eerst gewoon even wat vragen.