Samen met u, in beweging voor u!

Over Wervenschot Podotherapie

Wij staan voor u klaar met ons breed gespecialiseerd team, onze jarenlange ervaring en moderne apparatuur. Samen met u komen wij in beweging.

Wervenschot Podotherapie dateert van januari 1994, toen nog onder de naam Podotherapiepraktijk van den Maagdenberg-Stoop. Destijds opgezet door Jacqueline Stoop in het Ginneken in Breda. In 30 jaar is de praktijk gegroeid van een solopraktijk naar een gespecialiseerd team van zorgprofessionals en zijn we veelal werkzaam in multidisciplinaire settings! Dit is iets waar we met zijn allen erg trots op zijn!

U vindt onze gedreven mensen, waarvan een deel al sinds jaar en dag voor u klaar staat op verschillende locaties bij u in de buurt. Of het nu gaat om kinderen, ouderen, sporters van hoog niveau of een recreatief sporter. Iedereen die door voet, enkel, knie, heup of rugklachten een belemmering ondervindt in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten of de mogelijkheid tot sporten is welkom bij ons. Of wilt gewoon voor een advies om klachten voor te blijven,  zodat u lekker kunt blijven bewegen.

Wacht niet te lang, maak een afspraak en laat u deskundig onderzoeken, adviseren en behandelen door een van onze specialisten!

Wervenschot Podotherapie, al 30 jaar samen met u, in beweging voor u!

Kom in contact!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze behandelingen en waarmee wij u kunnen helpen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze missie

Onze missie is om bewegen weer leuk te maken voor u. Wij steven dagelijks onze missie na door u en uw zorgvraag centraal te stellen. Om u heen zetten we onze kennis materialen en innovaties in. Op een actieve en vakkundige manier verbeteren we de functie van uw bewegingsapparaat en hebben we een positief effect op uw algehele gezondheid. Bewegen wordt weer leuk, en u wordt gestimuleerd meer te gaan bewegen.

Onze visie

Wervenschot Podotherapie is een praktijk met een enthousiast team wat elkaar goed aanvult. Wat wij belangrijk vinden is dat we met ons volledige team blijven investeren in bij- en nascholingen en innoveren om zo met moderne apparatuur en volgens de laatste inzichten zorg aan te bieden. Een ander speerpunt is om naar buiten toe onze expertise uit te dragen. Dit door samenwerkingsverbanden met aanpalende disciplines aan te gaan, en deel uit te maken van regionale overlegstructuren. Dit alles met als doel om op een actieve manier een brede groep mensen laagdrempelige, zinnige  zorg op maat en niveau te kunnen bieden.

U bent onze zorg

Waarom kiezen voor Wervenschot Podotherapie

Wij werken met een gespecialiseerd team van zorgprofessionals, waarvan een deel al sinds jaar en dag voor u klaar staat. Iedereen die door voet, enkel, knie, heup of rugklachten een belemmering ondervindt in dagelijkse activiteiten of sporten is welkom bij ons.

 • Betrokken

  Alle aandacht voor de patiënt

 • Professioneel

  Geen concessies aan de kwaliteit

 • Verbindend

  Verbindende schakel in het geheel

 • Daadkrachtig

  Een doortastende efficiënte manier

 • Prestatiegericht

  Investeren in opleidingen en innovaties