Kernwaarden Wervenschot Podotherapie

Betrokken

Onze professionals zijn op een betrokken manier voor u aan het werk. Voor u als mens, met een persoonlijk verhaal, en een op maat gemaakt behandelplan. Zij nemen initiatieven waardoor zij actief betrokken zijn bij de processen binnen onze organisatie, contacten met collega’s en andere zorgprofessionals.

Professioneel

Op een vriendelijke, vakkundige manier, met respect voor u kijken we samen met u naar uw klachten en zorgvraag. Hierbij zijn we kritisch naar onszelf en onze resultaten. We blijven hierbij in onze kracht  staan zodat we geen concessies doen aan de kwaliteit van uw zorg.

Verbindend

Door een brede kijk naar uw klacht, van hoofd tot voet, naar andere zorgprofessionals en samenwerkingsverbanden, zorgen we ervoor dat u  centraal blijft staan in uw behandeltraject. Wij zijn voor u de verbindende schakel in het geheel.

Daadkrachtig

Wij luisteren, kijken, overleggen, handelen en controleren. Dit alles op een doortastende manier. Efficiëntie, maar zeker ook het doorzettingsvermogen van onze professionals maakt dat we snel voor u in actie kunnen komen met passend maatwerk!

Prestatiegericht/Oplossingsgericht

Door de brede kijk, onze verdieping in uw klachten, de pro-actieve benadering hiervan en het continue blijven investeren in opleidingen en innovaties, werken wij er met ons volledige team dagelijks aan om hoogwaardige oplossingsgerichte zorg te beiden. Met gemiddeld nemen wij geen genoegen.

Kom in contact!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze behandelingen en waarmee wij u kunnen helpen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  • Betrokken
  • Professioneel
  • Verbindend
  • Daadkrachtig
  • Prestatiegericht