Breda Nieuwe Prinsenkade

Breda Nieuwe Prinsenkade

Podotherapiepraktijk Breda Nieuwe Prinsenkade

Ervaart u klachten in uw voet, knie, heup of rug, dan kunt u hier veel hinder van ondervinden. Blijf niet lopen met uw klachten! Wervenschot Podotherapie geeft u maatwerk advies en behandeling. Dit doen wij vanuit meerdere vestigingen in West-Brabant, waaronder een vestiging aan de Nieuwe Prinsenkade in Oosterhout.

Podotherapie Nieuwe Prinsenkade

Wervenschot Podotherapie beschikt over diverse vestigingen in de regio Breda en Ulvenhout. Eén van die vestigingen is gelegen aan de Nieuwe Prinsenkade 20 in Breda. Op deze locatie werkt  Podotherapie Wervenschot  nauw samen met  Penders Voetzorg. Wij verlenen daar podotherapeutische zorg en Penders Voetzorg neemt de zorg voor orthopedische en semi orthopedische schoenen op zich. 
U vindt deze gecombineerde zorg in het pand De Prins in Breda, onze ingang is gelegen aan de Middellaan in Breda, nabij de ingang van de parkeergarage De Prins.
 

Maak vandaag nog een afspraak
Wilt u in beweging gebracht worden door de podotherapeuten van Wervenschot Podotherapie? Aarzel niet en maak een afspraak met onze vestiging aan de Nieuwe Prinsenkade in Breda. Wij ontvangen u graag voor een consultgesprek. En helemaal prettig: voor behandeling bij Wervenschot Podotherapie is een verwijsbrief van de huisarts niet nodig.

Wervenschot Podotherapie werkt vanuit zeven vestigingen in West-Brabant, waaronder onze vestiging aan de Mathenessestraat in Breda.