bedrijvenpand De Prins

bedrijvenpand De Prins

Podotherapiepraktijk Wervenschot locatie De Prins, Middellaan in Breda

Ervaart u klachten in uw voet, knie, heup of rug, dan kunt u hier veel hinder van ondervinden. Blijf niet lopen met uw klachten! Wervenschot Podotherapie geeft u maatwerk advies en behandeling. Dit doen wij vanuit meerdere vestigingen in West-Brabant, waaronder een vestiging in bedrijvenpand De Prins aan de Middellaan in Breda.

Podotherapie Wervenschot locatie De Prins Middellaan in Breda

Wervenschot Podotherapie beschikt over diverse vestigingen in de regio Breda en Ulvenhout. Eén van die vestigingen is gelegen aan de Middellaan 6  in Breda. Op deze locatie werkt  Podotherapie Wervenschot  nauw samen met  Penders Voetzorg. Wij verlenen daar podotherapeutische zorg en Penders Voetzorg neemt de zorg voor orthopedische en semi orthopedische schoenen op zich. 
U vindt deze gecombineerde zorg in het bedrijvenpand De Prins in Breda, onze ingang is gelegen aan de Middellaan 6 in Breda, nabij de ingang van de parkeergarage De Prins.
 

Maak vandaag nog een afspraak
Wilt u in beweging gebracht worden door de podotherapeuten van Wervenschot Podotherapie? Aarzel niet en maak een afspraak met onze vestiging aan de Middellaan 6 in Breda. Wij ontvangen u graag voor een consultgesprek. En helemaal prettig: voor behandeling bij Wervenschot Podotherapie is een verwijsbrief van de huisarts niet nodig.

Wervenschot Podotherapie werkt vanuit meerdere vestigingen in West-Brabant, waaronder onze vestiging aan de Middellaan in Breda. Zoals al onze locaties beschikken we over voldoende gewone en invalide parkeerplaatsen voor de deur, en zijn we goed bereikbaar per auto, fiets, te voet of met het openbaar vervoer.