Breda | Medisch centrum Westerhage

Breda | Medisch centrum Westerhage

Wervenschot Podotherapie is sinds 1994 gespecialiseerd in advies en behandeling van podotherapeutische klachten en aandoeningen. Dit doen wij vanuit meerdere vestigingen in West-Brabant, waaronder onze recent geopende vestiging in de Haagse Beemden in Breda.

Podotherapie Haagse Beemden
U vindt Wervenschot Podotherapie aan de Muizenberglaan 3 in Breda. De vestiging is gelegen in de Haagse Beemden, aan de rand van Breda.
Medisch centrum Westerhage herbergt meerdere (para) medische disciplines, zoals een huisartsenpraktijk, fysiotherapie, oefentherapie cesar, logopedie, SHL, verloskunde, een echografisch centrum en apotheek. Kortom een groot medisch centrum met veel verschillende professionals. Dat maakt de onderlinge communicatie snel en makkelijk!  Ook het gezamenlijk adviseren en behandelen is hierdoor mogelijk, wat uw zorg efficient maakt!
De praktijk is goed bereikbaar met zowel de auto en fiets, als met het openbaar vervoer. In onze podotherapiepraktijk kunt u vertrouwen op een persoonlijk en compleet advies, ondersteund door een individueel behandelplan. Altijd afgestemd op uw klachten. Met custom made hulpmiddelen en een maatwerk behandeling brengen wij kinderen, volwassenen en senioren in beweging.

Maak vandaag nog een afspraak
Wilt u in beweging gebracht worden door de podotherapeuten van Wervenschot Podotherapie? Aarzel niet en maak een afspraak met onze vestiging aan de Muizenberglaan in Breda. Wij ontvangen u graag voor een consultgesprek. En helemaal prettig: voor behandeling bij Wervenschot Podotherapie is een verwijsbrief van de huisarts niet nodig.

Zoals al onze locaties beschikken we over voldoende gewone en invalide parkeerplaatsen voor de deur, en zijn we goed bereikbaar per auto, fiets, te voet of met het openbaar vervoer.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag: 8.30-17.00