Wervenschot Podotherapie Breda Mathenessestraat

Wervenschot Podotherapie Breda Mathenessestraat

Podotherapiepraktijk Breda Mathenessestraat

Ervaart u klachten in uw voet, knie, heup of rug? Wervenschot Podotherapie is sinds 1994 gespecialiseerd in advies en behandeling van podotherapeutische klachten en aandoeningen. Dit doen wij vanuit zeven vestigingen in West-Brabant, waaronder onze vestiging aan de Mathenessestraat in Breda.

Podotherapie Ypelaar
U vindt Wervenschot Podotherapie aan de Mathenessestraat 55 A3 in Breda. De vestiging is gelegen in de wijk Ypelaar (nabij de wijken Blauwe Kei en Ginneken) en is goed bereikbaar met zowel de auto en fiets, als met het openbaar vervoer. In onze podotherapiepraktijk kunt u vertrouwen op een persoonlijk en compleet advies, ondersteund door een individueel behandelplan. Altijd afgestemd op uw klachten. Met custom made hulpmiddelen en een maatwerk behandeling brengen wij kinderen, volwassenen en senioren in beweging.

Maak vandaag nog een afspraak
Wilt u in beweging gebracht worden door de podotherapeuten van Wervenschot Podotherapie? Aarzel niet en maak een afspraak met onze vestiging aan de Mathenessestraat in Breda. Wij ontvangen u graag voor een consultgesprek. En helemaal prettig: voor behandeling bij Wervenschot Podotherapie is een verwijsbrief van de huisarts niet nodig.


Zoals al onze locaties beschikken we over voldoende gewone en invalide parkeerplaatsen voor de deur, en zijn we goed bereikbaar per auto, fiets, te voet of met het openbaar vervoer.

Openingstijden:

Maandag          8.30-17.00
Dinsdag             8.30-18.00
Woensdag       8.30-17.00
Donderdag     8.30-17.00
Vrijdag               8.30-17.00