Wervenschot Podotherapie Oosterhout Van Oldeneellaan

Wervenschot Podotherapie Oosterhout Van Oldeneellaan

Podotherapiepraktijk Oosterhout Van Oldeneellaan

Ervaart u klachten in uw voet, knie, heup of rug, dan kunt u hier veel hinder van ondervinden. Blijf niet lopen met uw klachten! Wervenschot Podotherapie geeft u maatwerk advies en behandeling. Dit doen wij vanuit acht vestigingen in West-Brabant, waaronder een vestiging aan de Van Oldeneellaan in Oosterhout.

Podotherapie Gezondheidscentrum Slotjesveste

Wervenschot Podotherapie beschikt over diverse vestigingen in Oosterhout. Eén van die vestigingen is gelegen in Gezondheidscentrum Slotjesveste aan de Van Oldeneellaan 36. In het gezondheidscentrum hebben acht zorgverleners zich verenigd onder één dak, waaronder Wervenschot Podotherapie. Onze podotherapeuten geven u advies en behandeling in één van de volgende vier specialisaties:

  • algemene podotherapie
  • diabetespodotherapie
  • sportpodotherapie
  • medische pedicure

De podotherapeuten in deze specialisaties werken nauw met elkaar samen en werken indien gewenst in multidisciplinair verband.

Maak online een afspraak
Wilt u een afspraak bij Wervenschot Podotherapie Oosterhout Van Oldeneellaan? Maak eenvoudig online een afspraak voor een adviesconsult. Voor behandeling bij Wervenschot Podotherapie is een verwijsbrief van de huisarts niet nodig.


Wervenschot Podotherapie werkt vanuit acht vestigingen in West-Brabant, waaronder onze vestiging aan de Van Oldeneellaan in Oosterhout.

Openingstijden:

Maandag           8.30-19.30
Dinsdag              8.30-17.00
Woensdag        8.30-20.00
Donderdag       8.30-17.00
Vrijdag                 8.30-17.00
Zaterdag             9.00-12.30