Wervenschot Podotherapie Oosterhout Merijntje Gijzenstraat

Wervenschot Podotherapie Oosterhout Merijntje Gijzenstraat

Podotherapiepraktijk Oosterhout Merijntje Gijzenstraat

Heeft u klachten tijdens het lopen, zitten, bukken, hardlopen of sporten? Vertrouw op de expertise van Wervenschot Podotherapie. Onze podotherapeuten werken nauw met elkaar samen om u in beweging te brengen! Wij beschikken over meerdere vestigingen in Breda en omgeving, waaronder een vestiging aan de Merijntje Gijzenstraat in Oosterhout.

Podotherapie Gezondheidscentrum Vrachelen
Klachten tijdens het bewegen kunnen veroorzaakt worden door uiteenlopende oorzaken, zoals het verkeerd functioneren van de voet of het hebben van een afwijkend looppatroon. Gewrichten raken hierdoor overbelast en u ervaart pijn of een belemmering. Wimpel de klachten niet af, maar breng een bezoek aan Wervenschot Podotherapie aan de Merijntje Gijzenstraat 3 in Oosterhout. De podotherapiepraktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Vrachelen, sinds 2006 gelegen in de wijk Vrachelen II.

Plan een afspraak in
Voor behandeling bij Wervenschot Podotherapie vragen wij u om vooraf een afspraak met ons in te plannen. Tijdens deze afspraak brengen wij uw klachten of problemen in kaart. Aan de hand hiervan stellen wij een individueel behandelplan samen, bestaande uit adviezen, behandelmethoden en hulpmiddelen. Neem nu contact met ons op voor een afspraak. Hiervoor heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig.

Wervenschot Podotherapie werkt vanuit meerdere vestigingen in West-Brabant, waaronder onze vestiging aan de Merijntje Gijzenstraat in Oosterhout.
Zoals al onze locaties beschikken we over voldoende gewone en invalide parkeerplaatsen voor de deur, en zijn we goed bereikbaar per auto, fiets, te voet of met het openbaar vervoer.

Openingstijden

maandag 10:30 – 17:00