Wervenschot Podotherapie Ulvenhout Dorpsplein

Wervenschot Podotherapie Ulvenhout Dorpsplein

Podotherapiepraktijk Ulvenhout Dorpsplein

Pijnlijke rug, restless legs of een doof gevoel in uw voet? Wimpel deze klachten niet af, maar schakel op tijd deskundige hulp in! Vertrouw op de expertise van de podotherapeuten van Wervenschot Podotherapie. Wij beschikken over meerdere vestigingen in Breda en omstreken, waaronder een vestiging aan de Dorpsplein in Ulvenhout.

Podotherapie Dienstencentrum Dorpsplein Ulvenhout

Wervenschot Podotherapie beschikt over diverse vestigingen in West-Brabant. Eén van die vestigingen is gelegen in Dienstencentrum Dorpsplein Ulvenhout. In het dienstencentrum hebben acht zorgverleners zich verenigd onder één dak, waaronder Wervenschot Podotherapie. Onze podotherapeuten geven u advies en behandeling in één van de volgende specialisaties:

  • algemene podotherapie
  • diabetespodotherapie
  • sportpodotherapie
  • kinderpodotherapie 
  • echografie

De podotherapeuten in deze specialisaties werken nauw met elkaar samen en werken indien gewenst in multidisciplinair verband.

Maak online een afspraak
Wilt u een afspraak bij Wervenschot Podotherapie Ulvenhout Dorpsplein? Maak eenvoudig online een afspraak voor een adviesconsult. Voor behandeling bij Wervenschot Podotherapie is een verwijsbrief van de huisarts niet nodig.

Wervenschot Podotherapie werkt vanuit meerdere vestigingen in West-Brabant, waaronder onze vestiging aan de Dorpsplein in Ulvenhout. 

Zoals al onze locaties beschikken we over voldoende gewone en invalide parkeerplaatsen voor de deur, en zijn we goed bereikbaar per auto, fiets, te voet of met het openbaar vervoer.

Openingstijden

Donderdag 08:30 – 17:00