Wervenschot Podotherapie Zundert Welborg

Wervenschot Podotherapie Zundert Welborg

Podotherapiepraktijk Zundert Welborg

Blijf niet lopen met pijn in uw voet, knie, heup of rug, maar schakel de expertise in van Wervenschot Podotherapie. Met custom made hulpmiddelen en een maatwerk behandeling brengen wij kinderen, volwassenen en senioren in beweging! Wij beschikken over meerdere vestigingen in de regio Breda, waaronder aan de Welborg in Zundert.

Podotherapie Gezondheidscentrum De Welborg
Klachten tijdens het bewegen kunnen veroorzaakt worden door uiteenlopende oorzaken, zoals het verkeerd functioneren van de voet of het hebben van een afwijkend looppatroon. Gewrichten raken hierdoor overbelast en u ervaart pijn of een belemmering. Wimpel de klachten niet af, maar breng een bezoek aan Wervenschot Podotherapie aan de Welborg 1 in Zundert. De podotherapiepraktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum De Welborg.

Plan een afspraak in
Voor behandeling bij Wervenschot Podotherapie vragen wij u om vooraf een afspraak met ons in te plannen. Tijdens deze afspraak brengen wij uw klachten of problemen in kaart. Aan de hand hiervan stellen wij een individueel behandelplan samen, bestaande uit adviezen, behandelmethoden en hulpmiddelen. Neem nu contact met ons op voor een afspraak. Hiervoor heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig.


Wervenschot Podotherapie werkt vanuit meerdere vestigingen in West-Brabant, waaronder onze vestiging aan de Welborg in Zundert.
Zoals al onze locaties beschikken we over voldoende gewone en invalide parkeerplaatsen voor de deur, en zijn we goed bereikbaar per auto, fiets, te voet of met het openbaar vervoer.

 

Openingstijden

maandag  8:30 – 17:00
dinsdag  8:30 – 17:00
vrijdag  8:30 – 17:00