Oosterhout | Vita Sports | Woensdag tot 19.00 uur

Oosterhout | Vita Sports | Woensdag tot 19.00 uur

Spreekuur voet-, enkel-, knie-, heup-, en rugklachten door podo- én fysiotherapeut

De fysiotherapeuten van Vitasports en de sportpodotherapeut  van Wervenschot slaan de handen ineen, elke woensdagmiddag en avond tot 19:00 uur. Sigrid en Jurran  staan dan voor je klaar tijdens een gezamenlijk spreekuur op de locatie van Vitasports. 

Gezamenlijk worden voet-, enkel- en heupklachten bekeken. De samenwerking tussen fysiotherapeut en podotherapeut 
blijkt enorm waardevol te zijn voor de cliënt.

U kunt bij ons terecht voor algemene podotherapeutische hulp, maar ook voor sportadviezen of de behandeling van sportgerelateerde klachten.

Op deze locatie is het mogelijk de behandelcombinatie Podotherapie en ESWT (ESWT, extracorporeal shock wave therapy) te ondergaan. Dit is een behandeling waarbij u wordt blootgesteld aan krachtige mechanische golfimpulsen die de zachte weefsels binnendringen. Door middel van een behandelkop worden deze golven zodanig gefocust dat ze op een vrij nauwkeurig te bepalen plaats in het lichaam een mechanisch effect sorteren. Er kan gekozen worden de behandeling door middel van ESWT als aanvulling op uw podotherapeutisch behandelplan om u sneller klachtenvrij te krijgen of juist dat laatste beetje klachten te doen laten verdwijnen.

Denk hierbij aan een chronische ontsteking van de achillespees of een hielspoor.Heb je al lang klachten of kom je er maar niet uit waar je klachten vandaan komen? Neem contact op en maak een afspraak!
 

U vindt ons op de eertse verdieping van het clubhuis van OTC de Warande. Is het clubhuis dicht?
Even om het clubhuis heen lopen en tegenover het centrecourt de trap op naar boven!

Oosterhout | Vita Sports | Woensdag tot 19.00 uur