Technologieën en ontwikkelingen

Drukmeetplaat
Highspeed camera
iPadscanner
Digitale zolen vervaardiging

MSU echografie
Enkel-Arm-index

 

Verder werken we met iPadscanners en mobiele 3D scanners. Al deze technologieën zijn geleverd door PLT products uit Haaksbergen. Dit bedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in de ondersteuning en scholing van voetspecialisten, als het gaat om meten en analyseren van  druk- en looppatronen, en het ontwikkelen en produceren van digitale zoolvervaardiging.
 

Meting met de drukmeetplaat

Met behulp van de drukmeetplaat kunnen we door middel van verschillende kleuren risicovolle drukpunten onder uw voet vastleggen, of we kunnen zien hoe uw zwaartepunt zich verplaatst tijdens het lopen. Met behulp van de highspeedcamera kunnen  we uw looppatroon filmen en in een hoge beeldfrequentie vertraagd afspelen, zodat er heel duidelijk zichtbaar wordt hoe elk deel van uw voet of been beweegt tijdens het lopen  of rennen.  Dit kan natuurlijk met en zonder schoenen gefilmd worden zodat ook het effect van uw schoenen en corretiezolen mee beoordeeld kan worden.
 

iPadscanner of mobiele 3D scanner

Met behulp van de iPadscanner of mobiele 3D scanner kunnen we 3D beelden van de voeten maken. Deze worden gebruikt voor het vormgeven van uw op maat gemaakte correctie zool. Dit doen we met behulp van een Cad Cam systeem van Paromed, geleverd en ondersteund door PLT Products. Door deze digitale zolen vervaardiging is de reproduceerbaarheid groot  en  kunnen we een constante kwaliteit leveren.

We gebruiken vier soorten technologieën: Drukmeetplaat,  highspeedcamera, iPadscanner en mobiele 3D scanners