Podotherapiepraktijk in Oosterhout

Podotherapiepraktijken in Oosterhout

Wervenschot Podotherapie heeft maar liefst acht locaties in West-Brabant. Drie daarvan vindt u in gemeente Oosterhout. Alle drie deze locaties zijn gevestigd in centra waar meer gezondheid gerelateerde instanties zitten. Extra makkelijk voor u en daarom ook fijn voor ons!

Podotherapiepraktijk van Oldeneellaan

Eén van de podotherapiepraktijk van Wervenschot in de gemeente Oosterhout bevindt zich in het Gezondheidscentrum Slotjesveste aan de van Oldeneellaan 36. Onze praktijk is hier maar liefst 6 dagen per week open en u kunt zonder verwijsbrief bij ons terecht. Het team van podotherapeuten wat hier werkzaam is is gespecialiseerd in algemene podotherapie, diabetespodotherapie, sportpodotherapie en medische therapie.

Podotherapiepraktijk Merijntje Gijzenstraat

In Gezondheidscentrum Vrachelen te Oosterhout zit ook een team van Wervenschot podotherapeuten voor u klaar. Het Gezondheidscentrum is goed bereikbaar, zowel per auto, fiets, als met het openbaar vervoer. De podotherapiepraktijk van Wervenshot is hier 5 dagen per week open en u kunt direct via onderstaande contactgegevens een afspraak inplannen.

Podotherapiepraktijk Pasteurlaan

Ook in het Amphia ziekenhuis in Oosterhout bevindt zich een praktijk van Wervenschot Podotherapie. U kunt hier zonder verwijsbrief van de huisarts terecht voor een inleidend consultgesprek (op afspraak). Wij helpen u vanuit hier graag verder voor passende hulp en advies bij al uw klachten in voeten, knieën, heupen of rug. Via onderstaande contactgegevens kunt u direct een afspraak inplannen. Deze locatie is geopend op woensdag van 8.30 – 12.00 uur.

Onze locaties

 • Oosterhout

  Gezondheidscentrum Slotjesveste Oosterhout

  Van Oldeneellaan 36
  4902 ZC Oosterhout
  0162 - 45 72 73
 • Oosterhout

  Gezondheidscentrum Vrachelen Oosterhout

  Merijntje Gijzenstraat 3
  4906 EA Oosterhout
  0162 - 45 72 73

Blijf niet lopen met uw
lichamelijke problemen

Maak een afspraak bij een podotherapeut bij u in de buurt. 
Of stel eerst gewoon even wat vragen.